Bolu'da kaza: 1 ölü 2 yaralı

Kaza, Bolu - Mengen karayolunun Gökçesu mevkisinde meydana geldi. Maden işçilerini taşıyan 10 U 0731 plakalı araç, Gökçesu beldesinde henüz belirlenemeyen bir sebeple yaklaşık 150 metrelik uçurumdan Gökçesu çayına yuvarlandı. Taklalar atarak yuvarlanan ar

Bolu'da kaza: 1 ölü 2 yaralı

Kaza, Bolu - Mengen karayolunun Gökçesu mevkisinde meydana geldi. Maden işçilerini taşıyan 10 U 0731 plakalı araç, Gökçesu beldesinde henüz belirlenemeyen bir sebeple yaklaşık 150 metrelik uçurumdan Gökçesu çayına yuvarlandı. 

Taklalar atarak yuvarlanan araç, uçurumdaki ağaçlar ve dere kenarındaki kayalara çarparak durabildi. Yaralılar ıssız bölgede uzun süre yardım bekledi. Bir yaralının kendi imkanlarıyla yukarıya çıkması ve yoldan geçenlerden yardım istemesi üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
 
Uçuruma yuvarlanan araca ulaşmayı başaran ekipler, yaralıyı ve hayatını kaybeden şahsı araçtan çıkardı. Kazada yaralanan Yeter Tülübaş ve Çetin Aydemir, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Sürücü Mehmet Aksakal'ın ise yaşamını yitirdiği belirlendi. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler