Bolu Dağı'nda ateş aldı!

Bolu Dağı’nda, motoru tutuşan şampuan ve diş macunu yüklü TIR alev alev yandı. İtfaiyenin soğutma çalışması sırasında köpüren şampuanlar yola yayılınca, yol trafiğe kapatıldı.Yangın saat 00.15 sıralarında, D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinin Bakacak mevkii

Bolu Dağı'nda ateş aldı!

Bolu Dağı’nda, motoru tutuşan şampuan ve diş macunu yüklü TIR alev alev yandı. İtfaiyenin soğutma çalışması sırasında köpüren şampuanlar yola yayılınca, yol trafiğe kapatıldı.

Yangın saat 00.15 sıralarında, D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinin Bakacak mevkiinde meydana geldi. İstanbul’dan Kıbrıs’a gitmekte olan Adil Şen’in kullandığı şampuan ve diş macunu yüklü TIR’ın motoru alev aldı. Alevler, TIR’ın çekicisini sararken, Adil Şen kendini dışarıya atarak canını kurtardı. Çekiciyi saran alevler daha sonra dorseye sıçrayınca, TIR alev alev yanmaya başladı.

Yangın ihbarı üzerine olay yerine Düzceden ve Bolu’dan itfaiye ekibi gönderildi. Yanan TIR, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü. Soğutma çalışmaları sırasında şampuanlar köpürüp yola yayıldı. Karayolları ekipleri, önce yolu çift yönlü olarak trafiğe kapattı. Daha sonra yola kum döküldü. Yaklaşık 50 dakika süren çalışmalar sonunda yol trafiğe açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam