Bodrum’da TRABZON Rüzgarı

VİRA-TUR’un,  “Bodrum Evleri” Projesine yoğun ilgi var. Merkezi Bodrum’da bulunan firma; Bodrum’da bulunan villaları haftalık ve aylık kiralayarak tatilcilerin hizmetine sunuyor. Konu ile ilgili görüştüğümüz firma sahibi Derviş Köz “Yıllardır her şey dahi

Bodrum’da TRABZON Rüzgarı

VİRA-TUR’un,  “Bodrum Evleri” Projesine yoğun ilgi var. Merkezi Bodrum’da bulunan firma; Bodrum’da bulunan villaları haftalık ve aylık kiralayarak tatilcilerin hizmetine sunuyor.

 Konu ile ilgili görüştüğümüz firma sahibi Derviş Köz “Yıllardır her şey dahil tatile mahkum bırakılan vatandaşlarımıza farklı bir tatil seçeneği sunmayı amaçladık. Herşey dahil tatil paketlerinde hizmetin kalitesinden şikayetçi olan, kendini hapsedilmiş gibi hisseden, gittiği tatil bölgesinde kaldığı otelin dışında hiçbir yer görme imkanı bulamayanlar için “Bodrum Evleri” projesini  uygulamaya soktuk.  Özellikle Herşey dahil tatilden memnun olmayan  yabancılar bu turizm seçeneğine çok ilgi gösteriyorlar. 2005 yılından beri genellikle yurtdışından gelen müşterilerimize hizmet verirken, geçtiğimiz yıl yurt içinden de çok sayıda talep aldık.  Bu yıl hemşerilerimize de hizmet vermek amacıyla, Trabzon Acentemizi faaliyete geçirdik.” dedi. 

Köz  sözlerini şöyle devam ettirdi: “Trabzon’daki tanıtım kampanyaları sonucu çok sayıda Trabzonlu ailenin “Bodrum Evlerini” tercih etmelerinden dolayı memnunuz. Bizim için asıl hedef müşterilerimizin memnuniyetidir. Mayıs ayı olmasına karşın villalarımıza olan talep; Trabzonlu hemşerilerimizin bu projeyi benimsediğinin göstergesidir.” Köz, sözlerini şöyle tamamladı: “Ayrıca; Bodrum’un çeşitli koylarında bulunan 100’ün üzerinde  müstakil villaları da kiralıyoruz. Bu villalar özel  havuzlu ve birkaç aileyi misafir edebilecek  büyüklükte ve her türlü donanıma sahip villalardır. Bizim fiyatlarımız diğer seçeneklerle kıyaslanamayacak kadar ucuzdur. VİRA-TUR,  Bodrum’da  havaalanı transferleri, araç kiralama, tekne-yat kiralama ve Bodrum gezi turları ile de gelen misafirlerimizin hizmetinde olmaya devam edecektir.”

Vira-Tur Trabzon Acentesi : (0462) 323 03 13

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler