"Biz PKK'ya karşı mücadele veriyoruz!"

 Adnan Oktar’ın ’Kedi canını senin' sözüyle iltifat ettiği ve yayında ’maşallah ve inşallah’ diyerek bir hayli ilgi çeken eğitimli, seksi ve muhafazakar hanımlar Beyaz Tv’de çarpıcı açıklamalar yaptılar. Uyan Türkiyem adlı programa canlı yayın konuğu olan

"Biz PKK'ya karşı mücadele veriyoruz!"

 

Adnan Oktar’ın ’Kedi canını senin' sözüyle iltifat ettiği ve yayında ’maşallah ve inşallah’ diyerek bir hayli ilgi çeken eğitimli, seksi ve muhafazakar hanımlar Beyaz Tv’de çarpıcı açıklamalar yaptılar.
 
Uyan Türkiyem adlı programa canlı yayın konuğu olan Aylin Kocaman ve Didem Ülker kendileri hakkında merak edilen sorulara canlı yayında yanıt verdi.
 
PKK’YA KARŞI MÜCADELE VERİYORUZ
 
Didem Ülker ve Aylin Kocaman PKK ’ya karşı mücadele verdiklerini ifade ederlerken, İslam ahlakını yaymak için faaliyetlerde bulunduklarını ve gerçek İslam’ı tüm dünyaya anlatmaya çalıştıklarını belirttiler. 
 
HAKARET OLMADAN ELEŞTİRİYİ KABUL EDERİZ
 
Kıyafetleri ve makyajları konusunda gelen eleştirilere de yanıt veren “Kedicikler” Kur-an ahlakına bağlı olduklarını ifade ederek “Gereksiz uygunsuz her şeye yüz çeviriyoruz. Hakaret olmadan eleştiri olabilir. Hakaret olursa, hukuk yoluna başvuruyoruz.” dediler. 
 
BAŞIMIZI KAPATMAYACAĞIZ
 
Gelen mesajlar üzerine başörtüsü hakkında da açıklama yapan Didem Ülker, başlarını kapatmayı düşünmediklerini ifade ederek “ Başımı kapatmayacağım. İslamda Başörtüsü şeklinde değil, örtü diye geçer. Başörtüsü o dönemdeki giyim tarzından dolayı kaynaklanıyor. Kur-an’ın emri nedeniyle başımı kapamayı düşünmüyorum ama, başını kapatan herkese de saygı duyuyorum.” diye konuştu.
 
ALLAH ’I ANIYORUZ
 
Programlarda neden çok kez “İnşallah, maşallah” dediklerine de açıklık getiren Aylin Kocaman “İyilikleri ve güzellikleri anmak için sürekli söyleriz. Bunlar Allah ’ı anmak ve Allah ’la birlikte yaşamak ve Allah’ı hatırlatmaktır. Bu önemli bir şey.” şeklinde konuştu.
 
NAMAZ KILARKEN BAŞIMI ÖRTMÜYORUM
 
Tahir Sarıkaya’nın ’Namaz ’ sorusu üzerine konuşan Didem Ülker ’Namaz kılarken başımı kapatmıyorum. Kuran’da bu yönde bir ayet olmadığı için başımı kapatarak namaz kılmıyorum. ’ açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler