Bitlis'te inşaat faciası

Küçüksu köyündeki 2 katlı evlerini yıkıp yeniden yapmak için çalışmalar yürüten 2'si kardeş 3 kişi aniden çöken evin altında kaldı. Yıkılan evin enkazı altında kalan Orhan Gülhan ve kardeşi Burhan Gülhan ile amca çocukları Münür Gülhan, köylülerin ve Küçü

Bitlis'te inşaat faciası

Küçüksu köyündeki 2 katlı evlerini yıkıp yeniden yapmak için çalışmalar yürüten 2'si kardeş 3 kişi aniden çöken evin altında kaldı. Yıkılan evin enkazı altında kalan Orhan Gülhan ve kardeşi Burhan Gülhan ile amca çocukları Münür Gülhan, köylülerin ve Küçüksu Jandarma Karakolu'na bağlı askerlerin yardımları ile enkaz altından çıkartıldı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tatvan Devlet Hastanesi'ne gelerek yaralıları ziyaret eden ve durumları hakkında doktorlardan bilgi alan Hizan Kaymakamı Hayrettin Baskın, köylülerin kendi evlerinin tamir ve tadilatını yaparken evin bir kısmının çökmesiyle, 3 kişinin moloz yığınları altında kaldığını söyledi.

Tatvan Kaymakamlığı'na vekaleten bakan Hizan Kaymakamı Hayrettin Baskın, "Çökmeden dolayı bir vatandaşımızın ayağı kırılmış, diğer 2 vatandaşımız ise hafif yaralanmıştır. Hastaneye kaldırılan yaralılara sağlık ekipleri tarafından müdahaleler yapıldı ve ikisi ayakta tedavi edilirken ayağı kırık olan yaralı vatandaşımız da ameliyata alınacak." dedi.

Göçük altında kalanlardan Burhan Gülhan ise yıkmaya çalıştıkları evin demirlerini demir makası ile kesmeye çalışırken, evin tabanının olduğu gibi üzerlerine çöktüğünü ve çökme esnasında kendisi ile beraber 2 kişinin de enkaz altında kaldığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler