Bisikletli sürücüyü öldürüp kaçtı

 Çarpan araç olay yerinden kaçarken, üzerinden Mehmet Arslanoğlu adına kimlik çıkan bisikletli sürücü olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı kazada bir yayanın da ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı, şahsın üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenildi.  Güngö

Bisikletli sürücüyü öldürüp kaçtı

 

Çarpan araç olay yerinden kaçarken, üzerinden Mehmet Arslanoğlu adına kimlik çıkan bisikletli sürücü olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı kazada bir yayanın da ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı, şahsın üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenildi. 
 
Güngören'den, Merter istikametine Mehmet Akif Caddesi üzerinden giden bisikletle Mehmet Arslanoğlu (24)'na ve yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya hızla gelen bir araç çarparak kaçtı. Saat 21.00 sıralarındaki kazadan sonra araç sürücüsü hızla kaçarken, çarptığı yaralılar da asfalt zemine düştü. Çevreden kazayı görenler yaralıların yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Ambulansa konulan yaralı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırıldı. İfade veremeyecek durumdaki yaralının üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenildi. Polis olay yerinde hayatını kaybeden Mehmet Arslanoğlu'nun üzerini beyaz bir bezle kapatarak inceleme yaptı. Daha sonra Arslanoğlu'nun cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
 
Bir görgü tanığı "İnsanımız insanlığını, vicdanını her şeyini kaybetmiş. Kazayı gören sürücüler, hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam ettiler" diye konuştu. Polis, kazaya karışan aracın plakasını belirlemeye çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam