Birlikte yaşadığı dostu sonu oldu

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bu gece bir kadın, beraber yaşadığı dostu tarafından bıçakla öldürüldü.Edinilen bilgilere göre cinayet, gece saat 00.00 sıralarında Yenikent Mahallesi 464 Sokak 7 numaradaki bir evde işlendi. İddiaya göre bir gece kulübünde

Birlikte yaşadığı dostu sonu oldu

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bu gece bir kadın, beraber yaşadığı dostu tarafından bıçakla öldürüldü.

Edinilen bilgilere göre cinayet, gece saat 00.00 sıralarında Yenikent Mahallesi 464 Sokak 7 numaradaki bir evde işlendi. İddiaya göre bir gece kulübünde "konsomatris" olarak çalıştığı öğrenilen İrem Kahya (44) adlı kadın, üç yıldır dost hayatı yaşadığı Ramazan D. (46) tarafından kalbinden ve bacağından bıçaklanarak öldürüldü.
 
Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edilirken, katil zanlısı D, suç aleti bıçak ile birlikte eve gelen polislere teslim oldu.
 
Eve gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalede, İrem Kahya'nın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Ramazan D. İle birlikye cinayet sırasında bir kişinin daha olduğu iddia edilirken, polis olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
 
Ceset, Olay Yeri İnceleme polisini çalışmasının ardından savcılık talimatı ile Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Katil zanlısı Ramazan D.'nin emniyetteki sorgusunun ardından bu sabah adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam