"Biraz huzur istiyoruz"

''Biraz huzur istiyoruz'' sloganıyla Meydan Parkı'ndaki Atatürk Anıtı önünde bir araya gelen ve ellerinde Türk Bayrağı taşıyan Türk Eğitim-Sen Trabzon 1 ve 2 No'lu şubeleri üyesi bir grup, pankart açtı. Türk Eğitim-Sen Trabzon 1 No'lu Şube Başkanı Coşkun

"Biraz huzur istiyoruz"

''Biraz huzur istiyoruz'' sloganıyla Meydan Parkı'ndaki Atatürk Anıtı önünde bir araya gelen ve ellerinde Türk Bayrağı taşıyan Türk Eğitim-Sen Trabzon 1 ve 2 No'lu şubeleri üyesi bir grup, pankart açtı.

Türk Eğitim-Sen Trabzon 1 No'lu Şube Başkanı Coşkun Dilber, burada yaptığı basın açıklamasında, Milli Eğitim Bakanlığı'nın uygulamalarını eleştirerek, öğretmenlerin ek ders ücreti alamaz duruma geldiğini ve atama bekleyen öğretmen adaylarının atamasının yapılmadığını savundu.

Eğitim camiasındaki şube müdürleri, ilköğretim müfettişleri, uzmanlar ve şefler arasında uçurumlar yaratılarak ek ödeme dışında tutulan bu yöneticilerin haklarının gasp edildiğini öne süren Dilber, eğitim çalışanlarının ekonomik haklarının düzeltilmesini istedi.

Hizmetli, memur, teknisyen gibi eğitim çalışanlarının fazla mesailerinin verilmesi gerektiğini kaydeden Dilber, durumları bu kişilerden farklı olmayan üniversite çalışanlarının da özlük ve diğer haklarının iyileştirilmesi gerektiğini kaydetti.

Gruptakiler açıklamanın ardından dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam