"Bırakın da rahat intihar edeyim"

Mersin'de intihar etmek isteyen bir genç, kendisini önlemeye çalışan bir kişiyi darp ettikten sonra kaçıp tren raylarına yattı. Ancak makinist durumu fark edip treni durdurdu. Buna sinirlenen genç, "Bırakın da rahat intihar edeyim" diye bağırıp makinisti

"Bırakın da rahat intihar edeyim"

Mersin'de intihar etmek isteyen bir genç, kendisini önlemeye çalışan bir kişiyi darp ettikten sonra kaçıp tren raylarına yattı. Ancak makinist durumu fark edip treni durdurdu. Buna sinirlenen genç, "Bırakın da rahat intihar edeyim" diye bağırıp makinisti kafasına taşla vurarak yaraladı. Polis kaçan 'intiharkolik' genci arıyor.

 

Mersin'de kimliği belirsiz bir genç, Müfide İlhan Mahallesi'nde kafasına silah dayayarak intihar etmeye kalkıştı. Genci gören çevredekiler, ikna etmeye çalışırken arbede çıktı. Kimliği belirsiz genç kendini sakinleştirmek isteyenlerden birini darp ederek kaçtı. Kısa bir süre sonra aynı mahallede bulunan bir üstgeçidin yanına gelen genç, bu kez tren raylarının üstüne yatıp trenin kendisini ezmesini bekledi.

 

Bu arada Mersin'den Adana yönüne giden 62206 sefer sayılı trenin makinisti Murat Örs, Müfide İlhan Mahallesi Sanayi Köprüsü civarında raylar üzerinde yatan bir kişiyi görünce freni çekip treni durdurdu. Makinist Örs, raylar üzerinde yatan gencin yanına gelerek derdini sordu. Trenin durmasına ve kendisini ezmemesine sinirlenen genç ise, "Bırakın da rahat intihar edeyim" diyerek yerden aldığı taşı makinistin kafasına vurdu.

 

Kafasından yaralanan makinist Murat Örs, Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada kafasına dikiş atılan makinist, daha sonra taburcu edildi. İntihar etmek isteyen ve makiniste saldıran genç ise kaçarak izini kaybettirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam