Bir ili ayağa kaldıran tecavüz skandalı

Samsun’da yaşları 14 ile 16 arasında değişen 4 kızı alıkoyup tecavüz ettikleri iddia edilen 25 kişi, polis tarafından gözaltına alındıSamsun Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro amirliğine bağlı ekipler, 14 yaşındaki A.S., 14 yaşındaki Y.E., 16 yaşındaki D.A. ve

Bir ili ayağa kaldıran tecavüz skandalı

Samsun’da yaşları 14 ile 16 arasında değişen 4 kızı alıkoyup tecavüz ettikleri iddia edilen 25 kişi, polis tarafından gözaltına alındı

Samsun Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro amirliğine bağlı ekipler, 14 yaşındaki A.S., 14 yaşındaki Y.E., 16 yaşındaki D.A. ve 16 yaşındaki N.K. adlı kızların alıkonulduğunu ve para karşılığında tecavüz edildiği bilgisini edindi.

Teknik ve fiziki takip başlatan polis, 3 gün önce kentte operasyon için harekete geçti ve sabahın erken saatlerinde 20 adrese eş zamanlı baskınlar düzenledi. Operasyonda, yaşı küçük kızları alıkoyup tecavüz ettikleri iddia edilen 25 kişi, gözaltına alındı. Şüphelilerden 16’sı, ifadelerinin ardından Cumhuriyet savcılığının talimatıyla serbest bırakıldı. Soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler