Bir doktor daha darp edildi

  Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Kazım Karabekir Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Kazım Karabekir 1 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yapan Dr. Bayram Ali Tararlı, hastalarını muayene ettikten sonra evine gitmek üzer

Bir doktor daha darp edildi

 

 

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Kazım Karabekir Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Kazım Karabekir 1 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yapan Dr. Bayram Ali Tararlı, hastalarını muayene ettikten sonra evine gitmek üzere bahçeye çıktı. Doktor otomobiline doğru yöneldiğinde bir kişi yanına gelerek, "Sen benim yengeme neden kötü davranıyorsun?" diye bağırdı. Bunun üzerine doktor, "Senin yengen kim? Tanımıyorum ben seni de yengeni de" dedi. Şahıs, vurup yere düşürdüğü

doktora birkaç kez daha yumruk attıktan sonra hastanenin bahçe duvarından atlayarak kaçtı. Polise haber veren doktorun şikayeti üzerine eşkali alınan zanlının yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatılırken, Tararlı'nın kafasında ve vücudunda darp sonucu şişlikler oluştu.

Bu arada doktorun Gaziantep'te hasta yakını tarafından bıçaklanarak öldürülen Dr. Ersin Arslan'ın, "Sırtımızdan vurulduk, yastayız" yazılı fotoğrafını sağlık merkezindeki muayene odasına astığı ve doktor önlüğünün yakasına siyah kurdele taktığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler