Bir babanın en zor anları!

Antakya'da serinlemek için girdiği gölette boğulan ve dalgıçların tarafından bulunan 13 yaşındaki Halil İbrahim Yanaray'ın cesedini, babası Hikmet Yanaray suya atlayıp karaya çıkarttı.Olay, Karlısu Beldesi'ndeki sulama göletinde meydana geldi. Halil İbrah

Bir babanın en zor anları!

Antakya'da serinlemek için girdiği gölette boğulan ve dalgıçların tarafından bulunan 13 yaşındaki Halil İbrahim Yanaray'ın cesedini, babası Hikmet Yanaray suya atlayıp karaya çıkarttı.

Olay, Karlısu Beldesi'ndeki sulama göletinde meydana geldi. Halil İbrahim Yanaray, 2 arkadaşı ile birlikte serinlemek için suya girdi. 3 arkadaş yüzerken, suyun üzerinde yılan görünce paniğe kapıldı. 2 çocuk sudan çıkarken, Halil İbrahim Yanaray bir süre çırpındıktan sonra suda kayboldu. Bir süre kıyıda bekleyen iki çocuk daha sonra durumu ailelerine ve jandarmaya haber verdi.

Sevk edilen jandarma ekibi, Sivil Savunma Müdürlüğü'nden dalgıç çağırdı. İki dalgıcın gölette yaklaşık 2 saat süren aramasında Halil İbrahim Yanaray'ın cesedi bulundu. Kıyıda bekleyen Hikmet Yanaray, oğlunun bulunduğunu görünce, suya atlayıp yüzmeye başladı. Dalgıçların olduğu yere ulaşan Hikmet Yanaray, oğlunun cansız bedenini yüzerek kıyıya kadar getirdi. Sığ suda oğlunun cesedini kucaklayan acılı baba Yanaray, karaya çıktığında gözyaşlarına boğuldu. Oğluna sarılan, öpüp, koklayan Yanaray'ın acısı yürekleri dağladı. Babanın elinden güçlükle alınan çocuğun cenazesi, ambulansla Antakya Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam