Bir an panikledi...

 Bir anda fırlayan araç öndeki bir otomobile çarptı. O otomobil de iki yayayı altına alarak bir taksiye çarptı.  Kaza Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 DM 401 plakalı otomobilin sürücüsü Ahmet Gündüz Heper, yasak yere

Bir an panikledi...

 

Bir anda fırlayan araç öndeki bir otomobile çarptı. O otomobil de iki yayayı altına alarak bir taksiye çarptı. 

 

Kaza Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda meydana geldi.

 

Edinilen bilgiye göre, 34 DM 401 plakalı otomobilin sürücüsü Ahmet Gündüz Heper, yasak yere aracını park edince trafik polislerince uyarıldı. Trafik polislerinin hatalı park yapan diğer araçlara ceza yazdığını gören Heper, panikleyerek aracıyla geri çıkmak istedi. Heper, vitesi geri yerine ileri alarak gaza bastı. Biranda hızlanan otomobil önünde bulunan park halindeki 34 DA 4344 plakalı otomobile çarptı. Bu otomobil de, refüjü aşarak taksiler için ayrılan yola girdi. Burada Serdar ve Erhan Yıldız isimli iki kardeşe çarpan otomobil, son olarak 34 THH 52 plakalı taksiye çarparak durabildi. Taksiyle kendilerine çarpan araç arasında sıkışan kardeşler, vatandaşların yardımıyla kurtarılarak kaldırıma taşındı. Acılar içinde kıvranarak yardım gelmesini bekleyen kardeşlere ilk müdahaleyi yoldan geçen bir kadın yaptı. Daha sonra yaralı kardeşler olay yerine gelen ambulanslara taşınarak, Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Bu sırada kaza yapan otomobilin sürücüsü Ahmet Gündüz Heper, “Otomobil durmadı. Polisi görünce heyecanlandım geri alayım dedim. Geri alırken çarpıyordu. Durmadı. İleri aldım. Bu sefer gene durmadı. Öndeki arabaya çarptım. O da onlara çarptı. Onlar herhalde arada duruyordu" diye konuştu. Taksinin sürücüsü Selami Demir ise “ Burası taksilerin bekleme yaptığı yer, hemen yanına park etti. sonra ceza yemeyeyim diye geri çıkmak istedi. Araç otomatik vites olduğu için D'ye taktı. Biranda hızlanarak öndeki araca çarptı. O da benim araca çarptı. Bu sırada yolda bekleyen iki kişiyi altına aldı. Biz son anda kaçtık" diye konuştu. Heper ve diğer araçların sürücüleri polis merkezine götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam