Bir aile trafik kazasında yok oldu

Konya'da jandarmanın sürücüsü alkollü olduğu için yakalamaya çalıştığı jip, bir aileyi yok etti.Konya'da cip ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.Kazaya karışan otomobil sürücüsü V

Bir aile trafik kazasında yok oldu

Konya'da jandarmanın sürücüsü alkollü olduğu için yakalamaya çalıştığı jip, bir aileyi yok etti.

Konya'da cip ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

Kazaya karışan otomobil sürücüsü Veysel Yiğit hakkında olaydan yaklaşık 4 saat önce alkollü araç kullandığı için ihbar yapıldığı ve jandarmanın 'Dur' ihtarına uymayarak kaçıp izini kaybettirdiği iddia edildi.

Kaza, Konya-Seydişehir karayolunun 50'inci kilometresinde yol yapım çalışması nedeniyle tek şerit haline düşürülen yolda dün saat 22.00 sıralarında meydana geldi.

Veysel Yiğit yönetimindeki 07 COP 47 plakalı cip ile Seydişehir yönüne giden, Konya'da Aile Hekimi olarak görev yapan Dr. İbrahim Gül yönetimindeki 42 FG 531 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle Gül'ün yönetimindeki otomobil yoldan çıktı.

Hareket halindeki 06 EV 4637 otomobil de kaza yapan araçlara çarpmamak için yoldan çıkıp karşı şeritte geçerek durabildi.

 Kaza sonrası Dr. İbrahim Gül ile yanındaki eşi Fatma ve oğlu Ahmet Gül kaza yerinde öldü. Ağır yaralanan 15 yaşındaki kızı Veranur Gül ile diğer aracın sürücüsü Veysel Yiğit 112 acil servis ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.

Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı inceleminin ardından Seydişehir Sivil Savunma ile belediye itfaiye ekipleri tarafından araç içerisinde çıkarılan cesetler otopsi yapıılmak üzere morga kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafiğin yaklaşık 2 saat kapatılması sonucunda yolda uzun kuyruklar oluştu.

Kaza yerine gelenler de trafik ekiplerinin ikazları ile uzaklaştırıldı.

Kazaya karışan otomobil sürücüsü Veysel Yiğit hakkında olaydan yaklaşık 4 saat önce alkollü araç kullandığı için ihbar yapıldığı ve jandarmanın 'Dur' ihtarına uymayarak kaçıp izini kaybettirdiği iddia edildi. Yetkililer kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam