Bingöl'de 4.2 şiddetinde deprem

Bingöl'de hafif şiddetli deprem meydana geldi. Bingöl'ün Karlıova ilçesi merkezli depremde 4,2 büyüklüğünde sarsıntı yaşandı: Deprem Muş'un Varto ilçesinde aynı şiddette hissedildi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanl

Bingöl'de 4.2 şiddetinde deprem

Bingöl'de hafif şiddetli deprem meydana geldi. Bingöl'ün Karlıova ilçesi merkezli depremde 4,2 büyüklüğünde sarsıntı yaşandı: Deprem Muş'un Varto ilçesinde aynı şiddette hissedildi.

 

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, saat 05.30'da Bingöl'ün Karlıova ilçesi merkezli, 4,2 büyüklüğünde sarsıntı yaşandı.

Bu arada, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünün internet sitesinde, saat 05.30'daki depremin merkez üssü Muş'un Varto ilçesi Çaylar Köyü, büyüklüğü ise 4,1 olarak duyuruldu.

Depremde, herhangi bir kayıp ya da zarar oluştuğuna ilişkin bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler