'Biber gazı' şakası sınıfı hastanelik etti

 ANTALYA'da Lise 1'inci sınıf öğrencisi G.A'ya ait biber gazını şaka amacıyla sınıf içerisinde sıkan K.D, 3 arkadaşını hastanelik etti. Gazdan etkilenen F.N.T, S.D ve astım hastası olan Ş.Y hastaneye kaldırıldı. Olay saat 13.00 sıralarında Bahaeddin Güney

'Biber gazı' şakası sınıfı hastanelik etti

 

ANTALYA'da Lise 1'inci sınıf öğrencisi G.A'ya ait biber gazını şaka amacıyla sınıf içerisinde sıkan K.D, 3 arkadaşını hastanelik etti. Gazdan etkilenen F.N.T, S.D ve astım hastası olan Ş.Y hastaneye kaldırıldı.
 
Olay saat 13.00 sıralarında Bahaeddin Güney Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde meydana geldi. Aksu İlçesi'nde oturan Lise 1'inci sınıf öğrencisi G.A, okul çıkışlarında havanın kararması ve evinin uzak olması nedeniyle yanında güvenlik amacıyla biber gazı taşıyordu. Bugün teneffüste arkadaşının çantasındaki biber gazını alan K.D şaka amacıyla sınıf içerisinde sıktı. Teneffüs olması nedeniyle sınıfta bulunan az sayıda öğrenci gazdan etkilendi. Gazdan etkilenen F.N.T, S.D ile astım hastası olan Ş.Y okula çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Özel Medstar Hastanesi'nde tedaviye alınan öğrencilere oksijen tedavisi uygulandı. Olayın ardından okulda inceleme yapan ve biber gazına el koyan polis, biber gazını taşıyan ve gazı sıkan öğrencilerden olayı dinledi.
 
Polislere ağlayarak olayı anlatan iki kız öğrenci ise öğretmenleri tarafından sakinleştirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam