Beyoğlu'nda yangın paniği

Beyoğlu’nda bir otelde meydana gelen yangın korku ve paniğe neden oldu.Yangın nedeniyle oteldeki turistler dumandan etkilenmemek için dışarı çıktı.Olayda ölen yada yaralanan olmazken otelde maddi hasar meydana geldi.Yangın, Taksim Kazancı Yokuşu üzerindek

Beyoğlu'nda yangın paniği

Beyoğlu’nda bir otelde meydana gelen yangın korku ve paniğe neden oldu.Yangın nedeniyle oteldeki turistler dumandan etkilenmemek için dışarı çıktı.Olayda ölen yada yaralanan olmazken otelde maddi hasar meydana geldi.

Yangın, Taksim Kazancı Yokuşu üzerindeki 5 katlı Ar Otel’de saat 14.00 sıralarında meydana geldi.Otelin alt kısmında bulunan kazan dairesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle otelin üst katlarını duman kapladı.Otelde bulunan turistler kendilerini güçlükle dışarı attı.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi geldi. İtfaiyeciler kısa sürede yangını söndürerek otel müşterilerini de tahliye etti.Otelde yangın nedeniyle maddi hasar meydana geldi. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam