Beyoğlu'nda korkutan yangın!

 Çıkan yangında bina alev alev yanarak kullanılmaz hale gelirken, olayda ölen yada yaralanan olmadı. Yangın, Beyoğlu Yenişehir Mahallesi, Avşar Sokak numara 12’de bulunan üç katlı ahşap binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, saat 04.00 sıralarında e

Beyoğlu'nda korkutan yangın!

 

Çıkan yangında bina alev alev yanarak kullanılmaz hale gelirken, olayda ölen yada yaralanan olmadı.
 
Yangın, Beyoğlu Yenişehir Mahallesi, Avşar Sokak numara 12’de bulunan üç katlı ahşap binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, saat 04.00 sıralarında elektrikli ısıtıcıdan yangın çıktı. Evde oturan vatandaşlar ise yangını fark ederek kendilerini dışarı attı. Yangın kısa sürede büyüyerek bütün binayı sardı.Yangını görenler durumu hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına su ve köpük sıkarak söndürmeye çalıştı. Ancak binada meydana gelen çökmeler nedeniyle itfaiye ekipleri de zor anlar yaşadı.Mahalle sakinleri bir yandan itfaiye ekiplerine yardım ederken bir yandan da tartışma yaşadı.Bazı vatandaşlar polis tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı.
 
Yangın nedeniyle mahalle sakinleri de büyük tedirginlik yaşadı. Binada yabancı uyruklu insanların yaşadıkları iddia edildi. Afrika kökenli bir kadın kucağındaki bebekle sokağa çıktı.Büyük panik yaşayan kadın vatandaşlar ve polis tarafından sakinleştirildi. Yanan evde yaşayan Tamer Karaüzüm “Eve biz oturuyoruz.Birden evin arkasından yangın çıktı.Neden çıktığını bilmiyoruz ama elektrikli ısıtıcıdan veya elektrik kontağından çıkmış olabilir" dedi. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam