Beyin sarsıntısı geçirdi!

 ABD tarihinin “en az oturan bakanı” olarak nitelendirilen ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton (65), Bahreyn gezisi sırasında kaptığı mide virüsünün yol açtığı aşırı su kaybından ötürü bayıldı ve beyin sarsıntısı geçirdi. Dışişleri Bakan yardımcılarından

Beyin sarsıntısı geçirdi!

 

ABD tarihinin “en az oturan bakanı” olarak nitelendirilen ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton (65), Bahreyn gezisi sırasında kaptığı mide virüsünün yol açtığı aşırı su kaybından ötürü bayıldı ve beyin sarsıntısı geçirdi.
 
Dışişleri Bakan yardımcılarından Philippe Reines, Clinton’ın evinde istirahat ettiğini ve doktorlar tarafından sürekli izlendiğini açıkladı. 
 
Clinton geçen hafta rahatsızlığı nedeniyle Fas’’taki “Suriye’nin dostları” toplantısına katılamamış ve takip eden haftadaki bütün gezilerini de iptal etmişti. 
 
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Victorio Nulan, “Gerçekten çok hastaydı. Bu mide virüsü gerçekten en kötülerinden biri” diye konuştu. Nulan, Clinton’ın çalışmalarını tedavisi bitinceye kadar evinden sürdüreceğini söyledi. Clinton’ın gelecek perşembe Kongre’de 11 Eylül’de 4 Amerikalı yetkilinin ölümüne neden olan Bingazi’deki saldırıyla ilgili ifade vermesi bekleniyordu. Kongre yetkilileri, Clinton’ın ifade vereceği oturumun ertelenmesinin beklendiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam