Beşikte boğularak can verdi!

Edinilen bilgiye göre olay merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi 80 Sokak 19 numaralı evde meydana geldi. 3 çocuk annesi Hatice Uludağ, 1 yaşındaki oğlu Muhammed Enes'i beşiğe yatırdı ve ev işlerini yapmaya başladı. Bir süre sonra bebeğin başı beşiğin

Beşikte boğularak can verdi!

Edinilen bilgiye göre olay merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi 80 Sokak 19 numaralı evde meydana geldi. 3 çocuk annesi Hatice Uludağ, 1 yaşındaki oğlu Muhammed Enes'i beşiğe yatırdı ve ev işlerini yapmaya başladı. Bir süre sonra bebeğin başı beşiğin parmaklıklarına sıkıştı. Oğlunun boynunun beşiğin parmaklıkları arasında kaldığını gören anne, bebeğini komşularının yardımıyla kurtararak Adana Devlet Hastanesi'ne getirdi. Burada yapılan incelemede bebeğin boğulduğu anlaşıldı. Bebeğinin hayatını kaybettiğini öğrenen anne sinir krizleri geçirdi.

 

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler