Berkant hastaneye kaldırıldı

İstanbul Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, rahatsızlanan şarkıcının, akşam saatlerinde Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine getirildiği belirtildi.Akgürgen'e yapılan ilk müdahalede düşük tansiyon, şuurda kapalılık ve solunum

Berkant hastaneye kaldırıldı

İstanbul Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, rahatsızlanan şarkıcının, akşam saatlerinde Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine getirildiği belirtildi.

Akgürgen'e yapılan ilk müdahalede düşük tansiyon, şuurda kapalılık ve solunum yetersizliği saptandığı belirtilen açıklamada, çekilen beyin tomografisinin ardından yoğun bakım ünitesine alınan şarkıcıya yapay solunum cihazı ile destek tedavisi ve tıbbi tedavi uygulanmaya başlandığı kaydedildi.

Açıklamada, çekilen tomografi sonucunda akut bir patolojiye rastlanmadığı, şu an şuuru açık olan şarkıcının tedavisinin sürdürüldüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler