'Beni neden kurtardınız?'

 KONYA'da psikolojik sorunları olduğu belirtilen üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Sadettin Y., kız arkadaşının 5'nci kattaki apartman dairesinden atladı.  Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Sadettin Y.'nin hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Olay, s

'Beni neden kurtardınız?'

 

KONYA'da psikolojik sorunları olduğu belirtilen üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Sadettin Y., kız arkadaşının 5'nci kattaki apartman dairesinden atladı. 
 
Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Sadettin Y.'nin hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.
 
Olay, saat 00.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Mesaj Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Diş Hekimliği Fakültesi 3'ncü sınıf öğrencisi Sadettin Y., dün saat 21.00 sıralarında kendisi gibi üniversite öğrencisi olan kız arkadaşı Müge A.'nın evine gitti. İkili bir süre konuştuktan sonra Müge A. uyumak üzere odasına gitti. İddiaya göre psikolojık sorunları olan ve 3 gün önce de bileklerini kestiği bildirilen Saddettin Y. 5'nci katta bulunan dairenin salon penceresini açarak kendini boşluğu bıraktı. Apartmanın bahçesine düşen Sadettin Y., yaralandı. Öğrenci, çağırılan ambulansla Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sedye üzerinde Acil Servise götürülen Sadettin Y.'nin kendisini taşıyan sedye görevlilerine, "Beni neden kurtardınız? Ölmek istiyorum" dediği ifade edildi. Tedavi altına alınan Sadettin Y.'nin hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam