"Beni erkeklere pazarladı"

Bursa'da geçen Ocak ayında jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, evden kaçan E.A'yı para karşılığı fuhuşa zorladıkları iddia edilen İsmail Ç. (23), Cenan A. (45) ile yaşı küçük kız çocuğuyla ilişkiye girdikleri iddia edilen Muhammet D. (24), Ramazan

"Beni erkeklere pazarladı"

Bursa'da geçen Ocak ayında jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, evden kaçan E.A'yı para karşılığı fuhuşa zorladıkları iddia edilen İsmail Ç. (23), Cenan A. (45) ile yaşı küçük kız çocuğuyla ilişkiye girdikleri iddia edilen Muhammet D. (24), Ramazan Ö. (35), Ali G., (37) Celal P., (53) ve Nazan D. (51) ilk kez hakim karşısına çıkarıldı.

 

Tutuksuz sanık İsmail Ç.'nin gelmediği duruşmada, haklarında Bursa 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'Çocuğun cinsel istismarı', 'İnsan ticareti' ve 'Fuhşa Aracılık ve teşvik' suçlarından 8-58 yıl arası hapis cezası istenen sanıklar hazır bulundu. E.A.'nın annesi Melike A. ile geldiği duruşmada söz alan sanıklardan Ramazan Ö., E.A ile Cenan Altun'un evinde karşılaştığını ve 50 TL karşılığında ilişkiye girdiğini söyledi.

 

"ÖNCE İLİŞKİYE GİRDİM, GERÇEKLERİ ANLATINCA JANDARMAYA TESLİM ETTİM"

 

Kızın yaşının küçük olduğunu bilmediğini söyleyen adam, şöyle dedi:

 

"Cenan' ın evinde ilişkiye gireceğim kızın adının Aysel Topçu, yaşının ise 18 olduğunu söylediler. Nüfus kağıdını dahi gösterdiler. Kendisi benden önce aynı evde Nazan D. ile lezbiyen ilişkiye girdi. Buna da tanık oldum. Bir süre sonra ilişkiye girdiğim kız beni cep telefonumdan aradı. İzmit'e gittik. 12 gün karı-koca gibi yaşadık. Burada bana gerçekleri anlattı. Ben de ailesine teslim edilmesi için onu Bursa'ya getirip jandarmaya teslim ettim."

 

Diğer sanıkların ise yöneltilen suçlamaları kabul etmediği duruşmada, yaşı küçük olduğu için mahkeme hakiminin salonu boşaltması sonucu ifade veren E.A., anne ve babasına kızıp 3-4 kez evden kaçtığını, son kaçtığında erkek arkadaşı İsmail'i arayıp kendisinden yardım istediğini söyledi.

 

"ODAMIN KAPISINI AÇIK UNUTUNCA KAÇTIM"

 

Yardım istediği arkadaşının kendisini, fuhuş yaptıran Cenan A.'nın evine götürdüğünü burada bir odaya kilitlendiğini söyleyen E.A., "Yaşımın büyük olduğunu gelenlere ispat etmek için Aysel Topçu adına sahte kimlik çıkarttılar. Gelen erkeklere önce nüfus kağıdımı gösterdiler sonra beni pazarladılar. Bir ara odamın kapısını açık unuttular. Ben de kaçtım. Telefonum ile cep numarasını daha önceden aldığım Ramazan'ı aradım. Birlikte İzmit'e gittik. O burada benim çıplak fotoğraflarımı çekip kamyon şoförlerine gösteriyordu. Daha sonra ona gerçeği anlattım. Beni aileme teslim etmek üzere Bursa'ya getirip jandarmaya teslim etti" dedi. Sanıkların tahliye istemini reddeden Mahkeme heyeti duruşmayı erteledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam