Belediye işçisi intihar etti!

Olay, Kozlu Beldesi Topbaşı Merkez Mahallesi Rüya Sokak'ta meydana geldi. Kozlu Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan evli ve 3 çocuk babası Mustafa Yanık (43), henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 03.00 sıralarında evin yan bölmesindeki odada hi

Belediye işçisi intihar etti!

Olay, Kozlu Beldesi Topbaşı Merkez Mahallesi Rüya Sokak'ta meydana geldi. Kozlu Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan evli ve 3 çocuk babası Mustafa Yanık (43), henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 03.00 sıralarında evin yan bölmesindeki odada hilti ile deldiği tavana bağladığı kablo ile kendini astı.

Sabaha karşı eşini yanında bulamayınca diğer odaya giden Emine Yanık, 16 yıllık eşinin cansız bedeni ile karşılaştı. Hemen komşularına haber veren Yanık, sinir krizi geçirdi. Eve gelen olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Yanık'ın cesedi, otopsi için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsinin ardından, Yanık'ın cesedi ailesine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam