Belediye başkanları buluşacak

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan fuar, 19-22 Kasım tarihlerinde, Türkiye'nin dört bir yanından belediye başkan ve yetkililerinin yanı sıra, KKTC, Makedonya, Sırbistan, Kosova, Arnavutluk, Yunanistan, İran ve Suriye'den belediye b

Belediye başkanları buluşacak

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan fuar, 19-22 Kasım tarihlerinde, Türkiye'nin dört bir yanından belediye başkan ve yetkililerinin yanı sıra, KKTC, Makedonya, Sırbistan, Kosova, Arnavutluk, Yunanistan, İran ve Suriye'den belediye başkan ve yetkililerini buluşturacak.
TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarın açılışında yaptığı konuşmada, "2. Belediye İhtiyaçları Fuarı"nın, bölge ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

Şehircilik ve belediyecilik alanında son yıllarda Adana'da yapılan yatırımlar sonucunda bölgede belediyelerin ihtiyaç duyduğu ekipman ve donanımlarla ilgili önemli bir pazar oluştuğunu belirten Ersözlü, fuar sayesinde, kendi konusunda sektörün en önemli üretici ve ithalatçı firmalarının, son yenilikleri ve teknolojideki gelişmeleri yerel yönetimlerin beğenisine sunacağını kaydetti.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak da, belediye başkan ve yetkililerinin, fuarda, ihtiyaç duydukları ekipman ve donanımları görüp, firma yetkilileriyle pazarlık yapabileceklerini ifade ederek, "Bir yanda gelişmiş Avrupa ülkeleri, bir tarafta az gelişmiş ve gelişmekte olan Orta Doğu ülkeleri, ortada Türkiye. Bugün burada yurt dışından da çok sayıda misafirimiz var. Onlara hoş geldiniz diyorum. Belediye başkan ve yetkilileri, bu fuarda, belediyelerinin ihtiyaç duyduğu araç ve gereçleri görme, inceleme fırsatı bulacaktır" dedi.

Adana Vali Yardımcısı Fikret Deniz ise, şehirleşme standardının sürekli değiştiğini ve geliştiğini ifade ederek, "Bugün burada bu yenilikleri ve gelişmeleri görüyoruz. Fuara olan ilgi bizleri ayrıca memnun etmiştir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, fuarın açılış kurdelesi kesildi. Davetliler, daha sonra hep birlikte fuarı gezdi.

Fuarın açılışına; başta Erzurum, Trabzon, Adıyaman, Osmaniye ve Mersin'den olmak üzere çok sayıda belediye başkanı ile belediye yetkilisi katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler