Belediye Başkanının eşi intihar etti

Alınan bilgiye göre, Erzurum Yağan Belde Belediye Başkanı Karaduman'ın eşi N. Karaduman (58) Yağan Beldesi Şehitler Mahallesi'ndeki evinde kızı ve gelininin mutfakta olduğu sırada, geçirdiği bunalımın etkisiyle kocasına ait ruhsatlı tabancayı başına doğru

Belediye Başkanının eşi intihar etti

Alınan bilgiye göre, Erzurum Yağan Belde Belediye Başkanı Karaduman'ın eşi N. Karaduman (58) Yağan Beldesi Şehitler Mahallesi'ndeki evinde kızı ve gelininin mutfakta olduğu sırada, geçirdiği bunalımın etkisiyle kocasına ait ruhsatlı tabancayı başına doğrultarak ateş etti. Karaduman, olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Evdekilerin durumu bildirmesi üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Karaduman'ın cesedi, önce Köprüköy İlçe Devlet Hastanesi'ne daha sonra otopsi için Erzurum Aziziye Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Bu arada Karaduman'ın bir süredir ruhsal tedavi gördüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam