Bebeğin üzerine süt döküldü

Tunceli'nin Pertek ilçesinde üzerine kaynar süt dökülen iki yaşındaki çocuk, 8. Kolordu Komutanlığı tarafından tahsis edilen askeri helikopter ile Elazığ'dan Erzurum'a sevk edildi.Edinilen bilgiye göre, Tunceli'nin Pertek ilçesinde yaşayan Bulut ailesinin

Bebeğin üzerine süt döküldü

Tunceli'nin Pertek ilçesinde üzerine kaynar süt dökülen iki yaşındaki çocuk, 8. Kolordu Komutanlığı tarafından tahsis edilen askeri helikopter ile Elazığ'dan Erzurum'a sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Tunceli'nin Pertek ilçesinde yaşayan Bulut ailesinin 2 yaşındaki çocukları Hüseyin Bulut'un üzerine kaynar süt döküldü. Bulut, Pertek'ten gelen ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

Fırat Üniversitesi (FÜ) Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Alpagan Mustafa Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üzerine kaynar süt dökülen iki yaşındaki bebeğin kolunda, sırtında ve bacağının uyluk kısmında 2. derecede yanıklar tespit edildiğini söyledi.

Alpagan, “Bebekte 2. derece yani ciddi yanıklar tespit edildi. Bir de süt olması yanıkları daha derinleştirmiş çünkü süt sudan daha fazla yakıcıdır” diye konuştu.

Bulut bebek daha sonra 8. Kolordu Komutanlığı tarafından tahsis edilen askeri helikopter ile Erzurum'a sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler