Bayram yemeği kana bulandı

  TOKAT'ın Niksar İlçesi'ne bağlı Çatak Köyü'nde bayram nedeniyle verilen yemeğe katılan 65 yaşındaki Nebi Berk, burada karşılaştığı daha önceden aralarında husumet bulunan kişilere tabancayla ateş açtı. Olayda 2 kişi yaşamını yitirirken, 3 kişi de yarala

Bayram yemeği kana bulandı

 

 

TOKAT'ın Niksar İlçesi'ne bağlı Çatak Köyü'nde bayram nedeniyle verilen yemeğe katılan 65 yaşındaki Nebi Berk, burada karşılaştığı daha önceden aralarında husumet bulunan kişilere tabancayla ateş açtı. Olayda 2 kişi yaşamını yitirirken, 3 kişi de yaralandı.

 

Olay, bugün öğle saatlerinde Niksar'a bağlı Çatak Köyü'nde meydana geldi. Köy sakinlerinden Fatma Köse, bayram dolayısıyla komşularına yemek verdi. Yemeğe katılan Nebi Berk ile aralarında husumet bulunan 28 yaşındaki Ufuk Güzel arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrasında tabancasını çeken Nebi Berk, Güzel ve yanındakilere rastgele ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşunlara hedef olan Ufuk Güzel olay yerinde, 42 yaşındaki Yücel Güzel ise kaldırıldığı Niksar Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Kurşunların isabet ettiği 35 yaşındaki Süheyla Güzel, 47 yaşındaki Fatma Köse ve 8 yaşındaki Sinem Köse de yaralandı. Yaralılardan Süheyla Güzel Tokat Devlet Hastanesi'ne, diğerleri ise Niksar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olaydan sonrası kaçan Nebi Berk'in yakalaması için güvenlik güçleri çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler