Bayram tatilinin süresi açıklandı

Hükümet Sözcüsü, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı tatilinin kesintisiz olarak devam edeceğini bildirdi. Çiçek, arife gününün yarım gün tatil olacağını

Bayram tatilinin süresi açıklandı

Hükümet Sözcüsü, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı tatilinin kesintisiz olarak devam edeceğini bildirdi.

Çiçek, arife gününün yarım gün tatil olacağını, bayramdan sonraki Cuma gününün de tatil edileceğini belirterek, bayramda 9 günlük tatil yaşanacağını ifade etti. Çiçek, Ramazan Bayramı boyunca otoyol ve köprü geçişlerinin de ücretsiz olacağını bildirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Bakanlar Kurulu toplantısı sona verdi. Başbakanlık Merkez Bina'daki toplantı yaklaşık 4 saat 50 dakika sürdü. Bakanlar Kurulu sonrası Hükümet Sözcüsü Çiçek, şu açıklamaları yaptı:

Yarın EPDK'nın enerji toplantısı var. Sayın Güler bununla ilgili bilgi verdi.

TRT, Euronews'e hissedar oldu. Buradan haberler alacak. Önemli bir karar.

Ulusal Program randevu alınamadığı için CHP'ye iadeli taahhütlü olarak gönderildi. Partiler söyleyecekleri varsa 1 ay içinde fikir belirtecek.

5. Dünya Su Forumu ile ilgili kurula bilgi verildi.

Bayram talili kesintisiz olarak devam edecek. Bayram tatili 9 gün olarak yapılacak. Buradan bayramınızı da kutlayalım.

Memur emekli maaşları 29 Eylül tarihinde ödenecek.

Bayram boyunca otoyol ve köprü geçişleri ücretsiz. Toplu taşıma bayram süresince ücretsiz olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam