Bayan Kızılcık çocuklarla bir arada

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, onursal başkanı olduğu Kadın Gelişimi ve İletişimi Derneği yönetim kurulu üyeleriyle Yetiştirme yurtlarında kalan öğrencilerle birlikte yemekte bir araya geldi.Yemeğe Sema Kızılcık’ın yanı sıra Vali

Bayan Kızılcık çocuklarla bir arada

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, onursal başkanı olduğu Kadın Gelişimi ve İletişimi Derneği yönetim kurulu üyeleriyle Yetiştirme yurtlarında kalan öğrencilerle birlikte yemekte bir araya geldi.

Yemeğe Sema Kızılcık’ın yanı sıra Vali Yardımcısının eşi Arzu Batuk, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Selim Çelenk, Kadın Gelişimi ve İletişimi Derneği Başkanı Esma Ala Türkmen ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yenilen yemek sonrası eğlence düzenlenirken, öğrenciler gönüllerince eğlendi.

Bir süre önce Yetiştirme Yurdu’ndaki çocukları ziyaret sırasında çocuklara yemek sözü verdiğini belirten Sema Kızılcık “Onların yanında olduğumuzu, onlara kimsesiz olmadıklarını hissettirmek bizlerin görevidir. Çocukların mutlu olması bizlerin de mutlu olması demektir” dedi. Yemekten sonra şarkı söyleyip gönüllerince eğlenen çocuklar “Bize bu geceyi yaşatan Sema ablamıza teşekkür ederiz” dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam