Başlık parası yüzünden vurdu!

 Adana’nın İmamoğlu ilçesinde başlık parası yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada bir kişi vurularak yaralandı.  Edinilen bilgiye göre, bir süre önce ilçeye bağlı Danacılı köyünden İ.A. ile S.U. kaçarak evlendi. S.U’nun dayısı Savaş Ş., dün akşam saatl

Başlık parası yüzünden vurdu!

 

Adana’nın İmamoğlu ilçesinde başlık parası yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada bir kişi vurularak yaralandı. 
 
Edinilen bilgiye göre, bir süre önce ilçeye bağlı Danacılı köyünden İ.A. ile S.U. kaçarak evlendi. S.U’nun dayısı Savaş Ş., dün akşam saatlerinde yeğeni ve karısı İ.A. ile karşılaşınca 'Kızı geri vereceksin ya da başlık parası ödeyeceksin' dedi. Savaş Ş., tartışmada 'Ne kızı ne de başlık parası veririm' diyen İ.A. ve yeğenine yanındaki silahla ateş etti. Dayısının silahından çıkan kurşunla yaralanan S.U., İmamoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinden plakası alınamayan bir otomobille kaçan Savaş Ş.’nin çevre il ve ilçelerde de arandığı belirtildi.
 
Zanlı Savaş Ş. ile vurulan S.U’nun ailesinin bir süre önce Siirt’ten gelerek İmamoğlu ilçesinde bir çiftlikte çalıştıkları öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaralı genç kadının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler