Başkanın arabası arandı

Edinilen bilgiye göre, DTP'li Belediye Başkanı Abdil, Tunceli İl Genel Meclis Üyesi Özgür Söylemez ve Özel Kalem Müdürü Gürgan Zengin ile belediye başkanlığına ait makam aracı ile Kızıltepe Festivali'ne katılmak üzere Tunceli'den yola çıktı. Araç Tunceli-

Başkanın arabası arandı
Edinilen bilgiye göre, DTP'li Belediye Başkanı Abdil, Tunceli İl Genel Meclis Üyesi Özgür Söylemez ve Özel Kalem Müdürü Gürgan Zengin ile belediye başkanlığına ait makam aracı ile Kızıltepe Festivali'ne katılmak üzere Tunceli'den yola çıktı.

Araç Tunceli-Erzincan sınırında bulunan kontrol noktasında görevli jandarma tarafından durduruldu ve kimlik kontrolü yapılacağı söylendi.

Makam aracının resmi plakası ve forsu bulunmasına rağmen jandarmanın kimlik kontrolünde ısrarcı davrandığını belirten Abdil, "Bulunduğumuz aracın makam aracı olduğu ortada. Bunu belirtmemize rağmen jandarma keyfi davranarak kimlik kontrolü yaptı. Jandarma bu uygulamayı 'şüpheli araçlar üzerinde uygulama yapılması 'yönünde aldığı mahkeme kararı ile gerçekleştiriyor." dedi.

Belediye Başkanı Abdil'in aracının bir ay önce de aynı karakol ekipleri tarafından durdurulduğu ve kimlik kontrolü yapıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam