Başbakanlık tepki gösterdi

Başbakanlık Basın Merkezinden yapılan açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugüne kadar hiçbir programında çelik yelek kullanmadığı bildirildi. Açıklamada, dün bazı gazetelerde yer alan “Başbakan Erdoğan'ın Van'daki programı sırasında çelik yelek

Başbakanlık tepki gösterdi
Başbakanlık Basın Merkezinden yapılan açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugüne kadar hiçbir programında çelik yelek kullanmadığı bildirildi.

Açıklamada, dün bazı gazetelerde yer alan “Başbakan Erdoğan'ın Van'daki programı sırasında çelik yelek giydiği ve şaşırtmaca amacıyla üç makam aracı kullandığı” şeklindeki haberlerin gerçek dışı olduğu belirtildi. Açıklamada, şöyle denildi:

“Sayın Başbakanımız bugüne kadar hiçbir programında çelik yelek kullanmadığı gibi, konvoyunda da Başbakanlığa ait Volvo marka bir makam aracı da yer almamıştır.
Bu hususun çıplak gözle tespit edilmesi mümkün iken neden bu tür uydurma haberlere konu yapıldığı anlaşılamamıştır.
Bu tür asılsız haberleri üretenler ve köşe yazılarında yorumlayanlar, sayın Başbakanımızın güvenliği ile ilgili ayrıntıların kamuoyuyla paylaşılmak zorunda kalınmasının hangi amaçla ve kimlerin işine yarayacağını iyi düşünmelidir.”



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam