Başbakan'ın "One minutesi!"

Cem Yılmaz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'ta İngilizce olarak söylediği 'Bir dakika-One minute' çıkışını espri olarak kullandı, konukları kahkahaya boğdu.Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Erzincan'ın 91 yıl önce 13 Şubatta esaretten hürriyete kav

Başbakan'ın "One minutesi!"

Cem Yılmaz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'ta İngilizce olarak söylediği 'Bir dakika-One minute' çıkışını espri olarak kullandı, konukları kahkahaya boğdu.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Erzincan'ın 91 yıl önce 13 Şubatta esaretten hürriyete kavuştuğunu belirterek, ''Bu zafer, inancın, milli beraberliğin ve birliğin ayağa kalkışıdır'' dedi.

Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl dönümü dolayısıyla 13 Şubat Spor Salonu'nda kutlama programı düzenlendi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, Erzincanlı Türk halk müziği sanatçısı Sevcan Orhan sahne aldı.

Daha sonra konuşma yapan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Erzincan'da 91 yıl önce kazanılan zaferin önemine dikkati çekti.

Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluş mücadelesinin, herkesin takdirini kazandığını ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti:

''13 Şubat, Doğu'daki bu güzel toprakları, yüksek dağları kanlarıyla sulayan, düşmana göğüs geren askerimizin milletiyle, her şeyiyle, kadınıyla, erkeğiyle Erzincan'ı karanlık günden kurtardığı gündür. 91 yıl önce kazandığımız bu zafer bizim için çok değerlidir. Bu zafer, kendi imkanlarıyla düşmana direnen bir halkın zaferidir. Bu zafer, inancın, milli beraberliğin ve birliğin ayağı kalkışıdır.''

Bakan Yıldırım'ın konuşmasının ardından, komedyen Cem Yılmaz ve sarkıcı Ebru Yaşar sahne aldı.

15 dakikalık bir show sahneleyen Cem Yılmaz'ın, "Dediler ki gösteri ne kadar sürecek. Dedim ki 'one minute.' Demek ki 6 dakika sürecek" esprisi salonu kahkahaya boğdu.

Programa Erzincan Valisi Abdülkadir Demir, Erzincan Belediye Başkanı Mehmet Buyruk, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam