Başbakan'a doğum günü sürprizi

 Kısıklı'da bulunan bir pastanenin sahibi, Başbakan Erdoğan'a doğumgünü pastası getirirken, AK Partili gençler pankart açarak Erdoğan'ın doğumgününü kutladı.Başbakan Erdoğan doğumgününde çifte sürprizle karşılaştı. AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları üy

Başbakan'a doğum günü sürprizi

 

Kısıklı'da bulunan bir pastanenin sahibi, Başbakan Erdoğan'a doğumgünü pastası getirirken, AK Partili gençler pankart açarak Erdoğan'ın doğumgününü kutladı.

Başbakan Erdoğan doğumgününde çifte sürprizle karşılaştı. AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları üyesi bir grup, Başbakan'ın evi önüne gelerek pankartla doğumgününü kutladı. "Bu milletin umudusun iyi ki doğdun başbakanım" yazılı pankart açan gençler, "Başbakanımızın doğumgünün kutlamak için geldik. Pankartımızı görse yeterli bizim için" dedi.

AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezer, Başbakan Erdoğan'ı rahatsızlığından dolayı uzun zamandır göremediklerini belirterek, "Onu çok özledik. Onun da bizi özlediğini biliyoruz. Onu bugün yalnız bırakma istemedik. Bizim için bu bir fırsattı. Ona olan saygımızı, sevgimizi göstermek istedik. Eğer pankartımızı gördüyse ne mutlu bize. Onun yanında olduğumuzu bilmesi bizim amacımız ve gayemiz. İyi ki doğdu iyi ki başımızda. Allah başımızdan eksik etmesin" dedi.

Öte yandan, Başbakan'ın evinin yakınında bulunan bir pastanenin sahibi Mustafa Öztürk de, Erdoğan'a doğum günü pastası getirdi. Başbakan için hazırlanmış pastayı korumalara veren Öztürk, "Pasta getirdik başbakınımza. Hem geçmiş olsun dileklerimiz hem de doğum günü için. Yeni yaşında başarılı, sağlıklı, mutlu olmasını dileriz. Allah başımızdan eksik etmesin. Her zaman dualarımız onunla. Biz de esnaf olarak pastamızı getirdik" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam