Başbakan Hülya Avşar'ı aramış

Tayyip Erdoğan'ın Hülya Avşar'ın programına konuk olması günlerce konuşulmuştu. Avşar, Erdoğan'ı nasıl ikna ettiğini anlattı: NUMARAMI BIRAKTIM, ERDOĞAN KENDİSİ ARADI "Rahmetli Osman Yağmurdereli'nin aracı olduğunu söylediler ama hiç alakası yok. Hiçbir a

Başbakan Hülya Avşar'ı aramış
Tayyip Erdoğan'ın Hülya Avşar'ın programına konuk olması günlerce konuşulmuştu. Avşar, Erdoğan'ı nasıl ikna ettiğini anlattı:

NUMARAMI BIRAKTIM, ERDOĞAN KENDİSİ ARADI
"Rahmetli Osman Yağmurdereli'nin aracı olduğunu söylediler ama hiç alakası yok. Hiçbir aracı yok gerçekten. Bir anda aklıma geldi, telefon numaralarını araştırdım, aradım, adımı bıraktım. İki saat sonra bizzat kendisi döndü bana. Bu çok önemli bir şey benim için. Hülya Avşar olmamdan dolayı değil, bir bayan olduğum için, bir insan olduğum için... Çok hoşuma gitti. Şok oldum kendisi arayınca. Aramaya da bilirdi. Beni çok çok çok şaşırttı. Çünkü hayata farklı bakış açısı olduğu için başka türlü davranabilirdi. Söylediği tarihte, söylediği saatte çok profesyonel bir anlayışla buluşma gerçekleşti. Hiçbir aksama olmadı. Soruları önceden istediler ama formalite icabı olduğu çok belliydi.

ERDOĞAN HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLAR
Çok uzun zamandır ortaya çıkmamış duyguları var Tayyip Erdoğan'ın. Bir destek verilse belki hüngür hüngür ağlar. Bunları hissettim. Ürkek bir kedi gibi amatör bir tarafı vardı. Çocuk tarafı çok fazla. Çok dolu, kendini çok tutuyor. İçi öyle dolu ki içim acıdı aslında. Zaman zaman onunla oturup dertlerini dinlemek isterim aslında. Bunları hissettim.

'HADİ ARTIK EVLENİN' DEDİ
Karşıma sert profesyonel bir başbakan oturmadı, bir insan oturdu. Düşüncelerinin bazılarını sonuna kadar destekliyorum. Bazılarına tamamen karşıyım ama bunları hissettiğim için gönlümdeki yeri çok farklı bir yerde. Tayyip Erdoğan ve Emine Hanım benim için çok özeller gerçekten. Röportaj sonrası kahve içtik. Zehra'yı sordu, Sadettin'e selam iletti. "Hadi artık evlenin" dedi. Bunlar bana çok samimi geldi.

FIRST LADY KONUĞUM OLACAK
3 Aralık'ta da Hayrinüsa Hanım konuğum olacak. Çok sevindim onun da kabul ettiğine. Cumhurbaşkanın eşi olmaktan çok, çok genç yaşta evlenmiş olması beni çok daha fazla ilgilendiriyor. Kadın kadına bir şeyi merak ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler