Barakada facia: 2 kişi öldü

Adana'dan Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Çiftehan kasabasına plastik ve cam şişe toplamak için gelen Şerafettin Batu (33) ve Ahmet Yeşim (25), Tekirsu dere yatağında kendilerinin yaptığı barakada yanarak öldü.Olay, 4 gündür eşinden haber alamayan Güliz

Barakada facia: 2 kişi öldü

Adana'dan Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Çiftehan kasabasına plastik ve cam şişe toplamak için gelen Şerafettin Batu (33) ve Ahmet Yeşim (25), Tekirsu dere yatağında kendilerinin yaptığı barakada yanarak öldü.

Olay, 4 gündür eşinden haber alamayan Gülizar Batu'nun dün Adana'dan Çiftehan'a gelmesiyle ortaya çıktı. Çöplük kenarında bulunan barakaya geldiğinde barakanın kül yığınına döndüğünü gören Batu, hemen beldeye giderek jandarmaya müracaat etti. Olay yerine giden jandarma, Şerafettin Batu ve Ahmet Yeşim'in yandığını belirledi.

Yangına barakada aydınlatma amacıyla kullanılan mumun sebep olduğu belirtildi. Cesetler otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam