Barajdan erkek ceseti çıktı
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Devrekani ilçesinde bulunan Kınık Barajı’nın Şelale mevkiinde su yüzünde üstsüz bir şahsın olduğunu yönünde jandarma ekipleri ihbar aldı.Olay yerine giden jandarma ekipleri, şahsın serinlemek amacıyla yüzmek için girdiği s
Yayınlanma:
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Devrekani ilçesinde bulunan Kınık Barajı’nın Şelale mevkiinde su yüzünde üstsüz bir şahsın olduğunu yönünde jandarma ekipleri ihbar aldı.
Olay yerine giden jandarma ekipleri, şahsın serinlemek amacıyla yüzmek için girdiği suda boğulduğu tahmin edilen M.Ş olduğunu belirledi. Sudan çıkarılan M.Ş’nin cesedi otopsi yapılmak üzere hastane morguna götürüldü.
Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Yaşam

