Baraj gölü can aldı

Edinilen bilgilere göre, Ankara'da yaşayan Cengiz Kocakaya (41) isimli şahıs, hafta sonu piknik yapmak ve balık avlamak üzere arkadaşlarıyla birlikte Çankırı'nın Çerkeş ilçesindeki Akhasan Barajı gölüne geldi. Sıcaktan bunalan Kocakaya, serinlemek için gi

Baraj gölü can aldı

Edinilen bilgilere göre, Ankara'da yaşayan Cengiz Kocakaya (41) isimli şahıs, hafta sonu piknik yapmak ve balık avlamak üzere arkadaşlarıyla birlikte Çankırı'nın Çerkeş ilçesindeki Akhasan Barajı gölüne geldi. Sıcaktan bunalan Kocakaya, serinlemek için girdiği gölde bir süre sonra kayboldu. Kocakaya'nın arkadaşları, durumu jandarmaya haber vererek yardım istedi. Suda kaybolan Kocakaya'yı arama çabaları sonuç vermeyince olay yerine Ankara'dan dalgıçlar çağırıldı. Dalgıçların uzun süre devam eden arama çalışmaları sonucunda Kocakaya'nın cansız bedenine ulaşıldı. Şahsın cesedi, Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Cengiz Kocakaya'nın Çerkeş'in Saraycık köyü nüfusuna kayıtlı olduğu ve Ankara'da kıraahathane işlettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler