Banker Bilo filmi gerçek oldu!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde İstanbul'dan iki minibüsle yola çıkarılan ve ''Almanya'ya geldiniz'' denilerek yol kenarına bırakılan kaçak yolcuların bir bölümü, İzmir'e gönderildi. Alınan bilgiye göre, Gazipaşa ilçesinin Kırahmetler köyü yakınlarında D-4

Banker Bilo filmi gerçek oldu!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde İstanbul'dan iki minibüsle yola çıkarılan ve ''Almanya'ya geldiniz'' denilerek yol kenarına bırakılan kaçak yolcuların bir bölümü, İzmir'e gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Gazipaşa ilçesinin Kırahmetler köyü yakınlarında D-400 karayolu kenarında beklerken jandarma ekiplerince gözaltına alınan, 18'i Burma, 5'i Suriye, 1'i İran, 13'ü Afganistan uyruklu ile 3 Türk vatandaşının sorguları tamamlandı.

İzmir'de geçici ikametleri bulunan Burma, Suriye ve Afganistan uyruklu 3'ü çocuk, 2'si kadın ve 11 kaçak yolcu, jandarma ekipleri tarafından Gazipaşa otogarına götürüldü. Yolcular Gazipaşa Kaymakamlığınca otobüs biletleri alınarak İzmir'e gönderildi. Diğer kaçak yolcuların da bugün geçici ikamet aldıkları illere gönderileceği, Türkiye'de ikameti olmayan 8 kaçağın ise yarın sınır dışı edileceği bildirildi.

Gazipaşa'nın Kırahmetler köyü yakınlarında D-400 karayolu kenarında bir grup insanı gören köylüler jandarmaya bilgi vermişti. Jandarma ekipleri, 18'i Burma, 5'i Suriye, 13'ü Afganistan, 1'i İran uyruklu ile 3 Türk vatandaşını yol kenarında beklerken bulmuştu.

Kaçaklar, İstanbul'dan iki minibüsle yola çıktıklarını, anlaştıkları kişilerin sabah saatlerinde, ''Burası Almanya. Siz bir süre burada bekleyin, biz size ekmek ve yemek getireceğiz'' diyerek ortadan kaybolduklarını anlatmışlardı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler