"Bana saldıran bu olabilir"

Erzurum'un Pasinler ilçesinde saldırıya uğrayan öğretmen A.K'nın İzmir'de gözaltına alınan bir zanlı için, "Bana saldıran bu olabilir" dediği öğrenildi.Edinilen bilgiye göre, Pasinler'de 6 Nisan'da Milli Egemenlik İlköğretim Okulu'ndan evine giderken sald

"Bana saldıran bu olabilir"

Erzurum'un Pasinler ilçesinde saldırıya uğrayan öğretmen A.K'nın İzmir'de gözaltına alınan bir zanlı için, "Bana saldıran bu olabilir" dediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Pasinler'de 6 Nisan'da Milli Egemenlik İlköğretim Okulu'ndan evine giderken saldırıya uğrayan Türkçe öğretmeni A.K.'nin (23) verdiği bilgilere göre yapılan çalışmalar sonucu emniyet ekipleri, dün İzmir'de Pasinler doğumlu M.A.Y'yi gözaltına aldı. Dün akşam uçakla Erzurum'a getirilen M.A.Y, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından emniyete getirildi. Bayan polislerle birlikte Emniyet Müdürlüğü'ne gelen A.K. camlı bölmede yaptığı teşhiste M.A.Y. için,
"Bana saldıran bu olabilir" dedi. Bugün ikinci bir yüzleştirme yapılacağı, zanlının Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ise sürdüğü öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam