Balta şehit evinde!

 Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, şehit Uzman Çavuş Hasan Erzi'nin Osmaniye'deki ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.  Balta, Isızca köyünde Vali Yardımcısı Nail Anlar, Osmaniye AK Parti Milletvekili Suat Önal ve AK Parti il yöneti

Balta şehit evinde!

 

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, şehit Uzman Çavuş Hasan Erzi'nin Osmaniye'deki ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. 

 

Balta, Isızca köyünde Vali Yardımcısı Nail Anlar, Osmaniye AK Parti Milletvekili Suat Önal ve AK Parti il yöneticileri tarafından karşılandı. 

 

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Hasan Erzi'nin babası Yahya Erzi'ye sarılarak teselli eden Balta, aileye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başsağlığı mesajını iletti. 

 

Balta, "Sayın Başbakanımızın sizlere baş sağlığı dilekleri var. Selamları var. Şehidimizin mekanı cennet olsun. Allah geride kalanlara sağlık, sıhhat versin. Ramazanınızı tebrik ediyorum. Ben de sizin bir evladınız olarak her zaman yanınızdayım" dedi. 

 

Şehit Erzi'nin annesi Fatma Erzi, "Allah razı olsun. Bizim yüreğimiz yandı, kimselerin yüreği yanmasın" diyerek gözyaşı döktü. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam