Bakın karnından ne çıktı?

Denizli'nin Buldan ilçesinde hamile zannedilen ve buzağı doğurması beklenen ineğin karnından yavru yerine 8 ay önce yuttuğu urgan ipi çıktı. Buldan'ın Beyler Köyü'nde besicilik yapan Bülent Tokgöz, ineğinin karnının büyümesi nedeniyle hamile zannetti.Hami

Bakın karnından ne çıktı?

Denizli'nin Buldan ilçesinde hamile zannedilen ve buzağı doğurması beklenen ineğin karnından yavru yerine 8 ay önce yuttuğu urgan ipi çıktı. Buldan'ın Beyler Köyü'nde besicilik yapan Bülent Tokgöz, ineğinin karnının büyümesi nedeniyle hamile zannetti.

Hamilelik süresi içinde ineğin karın büyümesinin sabit kaldığını gözlemleyen Tokgöz, Veteriner Hekim Hilal Atıl'a konuyu haber verdi. Her zamanki gibi sıradan bir doğuma gittiğini düşünen Hekim Atıl, muayene ettiği inekte önce doğuma ait belirtiler göremedi. Yapılan müdahalenin ardından ineğin karnında yavru yerine 8 metre boyunda bir urgan ipiyle karşılaşan Atıl ve besici Tokgöz şaşkınlık geçirdi.

Buzağı sahibi olmayı planlayan ve hayalleri yıkılan Tokgöz bu duruma sinirlenerek ineği mezbahaneye gönderdiği öğrenildi. İneğin sahibi olan Tokgöz, Veteriner Hekim Atıl'a bir ara kaybolan urganlarını arayıp bulamadıklarını ve hayvanın bu kadar uzun bir urganı nasıl yuttuğuna akıl erdiremediklerini anlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam