Bakın hastanın içinde ne unuttular

Yıllarca acı çeken Tecer, 15 santim uzunluğundaki bezin çıkarılmasıyla rahatladı.Üç ay önce Tecer, ameliyat olduğu bölgeyi eliyle kaşırken deriden çıkan bir cisim eline temas etti. Ne olduğunu anlamayan ve bir bölümünü çekerek koparan Tecer, kalan kısmı d

Bakın hastanın içinde ne unuttular

Yıllarca acı çeken Tecer, 15 santim uzunluğundaki bezin çıkarılmasıyla rahatladı.

Üç ay önce Tecer, ameliyat olduğu bölgeyi eliyle kaşırken deriden çıkan bir cisim eline temas etti. Ne olduğunu anlamayan ve bir bölümünü çekerek koparan Tecer, kalan kısmı da çekerek çıkarmaya çalışınca ağrı hissetti. Tecer, bunun üzerine yeniden Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ortopedi servisine giderek durumu anlatıp muayene oldu.

Muayene sırasında doktorun yaklaşık 15 santimlik bez parçasını tek hamleyle çekerek çıkardığını ve bunun yıllar önceki ameliyatta unutulan tampon bezi olduğunu söyleyen Sururi Tecer, bezin çıkarılmasıyla oluşan iltihabın dağıldığını ve ağrılarının azaldığını belirtti.

Tecer, "Kolumu yeniden hareket ettirmeye başladım. Başıma böyle bir şey geleceğini hiç düşünmemiştim. ama geç de olsa kurtuldum" dedi. Günlük işlerde yeniden çalışmaya başlayan Tecer, bu tür ameliyatlarda daha dikkatli davranılması gerektiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam