Bakan Özak'tan kermese katkı

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak bir dizi açılış için Trabzon'a geldi. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Özak sabah KTÜ Farabi hastanesi yanık servisinin törenle hizmete açılan saat 12 00'da da AK Parti Kadın kolları tarafından Lösemili çocuklar

Bakan Özak'tan kermese katkı

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak bir dizi açılış için Trabzon'a geldi. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Özak sabah KTÜ Farabi hastanesi yanık servisinin törenle hizmete açılan saat 12 00'da da AK Parti Kadın kolları tarafından Lösemili çocuklar vakfı yararına Sanat sokağında düzenlenen Kermese katıldı.

Bakan Özak'a AK parti Trabzon milletvekili Cevdet Erdöl Trabzon Valisi Dr Recep Kızılcık. Trabzon Belediye başkanı O.Fevzi Gümrükçüoğlu , AK Parti Merkez İlçe başkanı Yılmaz Büyükaydın, belediye Başkan Yardımcıları Osman Balı ve Hüseyin Turan eşlik etti.

Özak Kermeste Ispanaklı börek yerken Lösemili çocuklar vakfı yararına Kermese 200 milyon lira bağışta bulundu
Trabzonlular Bakan Özak'la birlikte bol bol fotoğraf çektirirken Özak çocuklara Trabzon simidi dağıttı
Özak ardından da Fatih Devlet hastanesi Acil servis bölümünü hizmete açtı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler