Bakan o hastaneyi inceledi

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bir doktorun bıçaklanarak öldürüldüğü Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Personel, Akdağ'dan hastanedeki güvenlik tedbirlerinin artırılmasını istedi.Akşam saatlerinde Avukat Cengiz Gökçek Devlet Has

Bakan o hastaneyi inceledi

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bir doktorun bıçaklanarak öldürüldüğü Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Personel, Akdağ'dan hastanedeki güvenlik tedbirlerinin artırılmasını istedi.


Akşam saatlerinde Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne gelen Bakan Akdağ ve beraberindeki heyet, ilk olarak Başhekim Ali Güven Fincan ile görüştü. Bakan Akdağ, daha sonra acil servise geçti, buradaki hemşire ve doktorlarla görüştü.

Hastane personeline başsağlığı dileklerini ileten Bakan Akdağ, sorunları dinledi. Bakan Akdağ ile konuşan bir hemşire, hastanede güvenliğin yetersiz olduğunu ve güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiğini söyledi. Talebi dinleyen Bakan Akdağ, gereken çalışmanın yapılacağını söyledi.


Bakan Akdağ daha sonra, bıçaklanarak öldürülen Dr. Ersin Arslan'ın görev aldığı göğüs hastalıkları servisine çıktı.

Buradaki sağlık çalışanlarıyla da görüşen Akdağ, olayın yaşandığı yerde incelemelerde bulundu. Bakan Akdağ, ardından hastaneden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam