Bak şu devenin yaptığına

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde güreşlere hazırladığı devesinin ısırıp üzerine oturması sonucu ölen Durmaz toprağa verildi.

Bak şu devenin yaptığına

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde güreşlere hazırladığı devesinin ısırıp üzerine oturması sonucu ölen Ahmet Durmaz, memleketi Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Alemşah köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

İki yıl önce Aydın'ın Çine ilçesinde sahibi Sezai Aslan'ı ısırıp üzerine oturduktan sonra öldüren "Alemşah" isimli deve, ikinci sahibi Ahmet Durmaz'ı da aynı şekilde öldürdü. 2 yılda 2 kişiyi öldüren katil deve, kuduz olma ihtimaline karşı İzmir Tarım İl Müdürlüğü tarafından Armutlu'daki ahırda 10 gün karantina altına alındı.

47 yaşında devesinin kendisini ısırıp üzerine oturması sonucu hayatını kaybeden Ahmet Durmaz'ın cenazesi, sabah saatlerinde memleketi olan Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Alemşah köyüne getirildi. Hayatını kaybeden devecinin yakınları, evinin bahçesinde dua edilirken gözyaşlarına hakim olamadı.

Ahmet Durmaz'ın yakınları olayı duyduklarında şoke olduklarını belirterek, "O gün kendisinden uzun süre haber alamadık. Gece de eve gelmemiş. Bunun üzerine devenin bulunduğu dama gittik. Kapıyı açtığımızda deve başını uzatarak bize saldırmak istedi. Güçlükle içeri girdiğimizde kendisini yerde ölmüş halde gördük ve durumu jandarmaya haber verdik. Bu deve çok sertti. Her zaman etrafa saldırırdı. Defalarca kendisini dikkatli olması ve tek başına devenin yanına girmemesi konusunda uyardık. Ancak bizi hiç dinlemedi" dedi.

Bu arada yapılan otopside, devenin ilk sahibinde olduğu gibi Durmaz'ı da başından ve kollarından ısırdığı, daha sonra da üzerine oturarak öldürdüğü belirlendi. Ahmet Durmaz'ın cenazesi otopsinin ardından getirildiği köyünde gözyaşları arasında toprağa verilirken, devenin karantina işleminin ardından kesilerek sucuk yapılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler