Bağ evinde ölü bulundular!

  Çakıllı Beldesi'nde 52 yaşındaki Ali Taşgil ve 62 yaşındaki Mecit Akyol, 12 Nisan günü bir arkadaşlarına ait bağ evine gitti. İki arkadaş iddiaya göre yemek yemek ve çay içmek için piknik tüpünü kullandı. Dün eve gelen yakınları tarafından hareketsiz bu

Bağ evinde ölü bulundular!

 

 

Çakıllı Beldesi'nde 52 yaşındaki Ali Taşgil ve 62 yaşındaki Mecit Akyol, 12 Nisan günü bir arkadaşlarına ait bağ evine gitti. İki arkadaş iddiaya göre yemek yemek ve çay içmek için piknik tüpünü kullandı. Dün eve gelen yakınları tarafından hareketsiz bulunan Taşgil ve Akyol'un hayatlarını kaybettiği tespit edildi. 

 

Cumhuriyet savcısının jandarma ekipleriyle birlikte yapığı incelemenin ardından Taşgil ve Akyol'un cesetleri kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

 

Piknik tüpünden sızan gazdan zehirlendikleri tahmin edilen Taşgil ve Akyol'un kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu'nun incelemesiyle belli olacak. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler