Babasına kızdı, arkadaşını öldürdü

 ADANA'DA 20 yaşındaki Barış Beyazkaya, 42 yaşındaki Metin Kur'u bıçaklayarak öldürdü. Cinayet Bürosu ekiplerince yakalanan şüphelinin, "Babamın o kadınla görüşüp görüşmediğini sordum, bana küfretti" diye ifade verdiği öğrenildi.  Olay 1 Ekim 2012 tarihin

Babasına kızdı, arkadaşını öldürdü

 

ADANA'DA 20 yaşındaki Barış Beyazkaya, 42 yaşındaki Metin Kur'u bıçaklayarak öldürdü. Cinayet Bürosu ekiplerince yakalanan şüphelinin, "Babamın o kadınla görüşüp görüşmediğini sordum, bana küfretti" diye ifade verdiği öğrenildi. 
 
Olay 1 Ekim 2012 tarihinde merkez Yüreğir İlçesinin Ulubatlı Hasan Mahallesi'n 2986 sokakta meydana geldi. İddiaya göre aynı sokakta karpuz sergisi bulunan Barış Beyazkaya, tezgâhın yanında babası Osman'ı, Sümbül adlı kadınla sohbet ederken gördü. Babasının ilişki yaşamasına karşı çıkan Barış Beyazkaya, "Halen bu kadınla görüşüyorsun" diyerek tartıştı. Babasının "Sen karışamazsın, istediğim insanla görüşürüm" cevabını vermesi üzerine tezgahtan ayrılan Barış Beyazkaya, eve gitti. Yolda babasının arkadaşı Metin Kur ile karşılaşan Beyazkaya, "Babam hala o kadınla görüşüyor mu? Neden izin veriyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. 
 
Alkollü olduğu öğrenilen Metin Kur, iddiaya göre Beyazkaya'ya küfür edip tokat attı. Beyazkaya da pantolonun cebinde taşıdığı bıçağı çıkarak Kur'u sağ bacağından yaraladı. Hastaneye kaldırılan Kur, 5 Eylül'de yaşamını yitirdi. 
 
Olaydan sonra kaçan Barış Beyazkaya, önceki gün Cinayet Bürosu ekiplerince yakalandı. Beyazkaya'nın ifadesinde, "Babamın çok samimi arkadaşıydı. Bisikletle kendisinden kaçmak isterken yakaladı. Küfür edip yumruk attı. Ben de bıçağı çekip bacağından yaraladım. Çok pişmanım" dediği öğrenildi. 
 
Zanlı tutuklanarak cezaevine konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam