Babası hakim karşısında

    Can Bonomo'nun babası hakim karşısında Yaşar Bonomo, "nitelikli dolandırıcılık" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı.Yaşar Bonomo'nun, "nitelikli dolandırıcılık" ve "resmi belgede sahtecilik" suçların

Babası hakim karşısında

 

 

 

 

Can Bonomo'nun babası hakim karşısında

 

Yaşar Bonomo, "nitelikli dolandırıcılık" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı.
Yaşar Bonomo'nun, "nitelikli dolandırıcılık" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından 4-12 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı davaya devam edildi. İzmir 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada 4 ile 12 yıl arasında hapis istemiyle tutuksuz yargılanan sanık Yaşar Bonomo katılmazken, avukatı Yeşim Eriş ile müşteki Orbay Bülbül'ün avukatı Ramazan Akaya katıldı. Mahkeme heyeti, bilirkişi Nedim Uçar'ın düzenlediği 9 Şubat 2012 tarihli raporunda, mevcut bazı çek asılları ile fotokopilerinin
incelemesinde, 10 adet çekin arka yüzünde basılı kaşenin üzerindeki imzanın sanık Yaşar Bonomo'ya ait olduğunu raporunda belirtildi. Duruşmada, sanık Bonomo'ya çıkartılan davetiyenin tebliğ edilemediği belirtildi. Bunun üzerine söz alan sanık avukatı, müvekkilinin Türkiye'de bulunduğunu kaydederek, adresini bildireceklerini ve daha sonraki duruşmada hazır edeceklerini söyledi.
Mahkemeye heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam